Sfarsit de toamna


Ochii tristi ai soarelui priveau tot satul,sinele,ulitele.Acesta isi lua la revedere.In locul lui avea sa vina o iarna neiertatoare.Luna tocmai se ivea mandra si rece de dupa un deal.Stelele licareau sfioase pe cerul vanat-inchis.
Noaptea era neagra si mohorata.Nori grosi ,plumburii maturau crestele dealurilor care imprejmuiau satul,innegrindu.se ca niste balauri naprasnici porniti parca sa inghita dintr.o sorbire satul ce dormea adanc si mut.Pomii prin livezi dardaiau cutremurati de frig cu niste glasuri plangatoare si ostenite.
Dimineata incepu sa burniteze.Aschii ascutite de ploaie rece ca gheata se loveau de pamant.In linistea ploioasa,triste glasuri se auzeau.Vantul suspina trist,sufland foarte tare,dezlantuindu.se o furtuna inspaimantatoare,salcamul de la poarta leganandu.se in bataia vantului scotand un clinchet melancolic.Cadea lapovita cu fulgi mari,care se topeau de cum atingeau pamantul,dar cadeau asa de des k pana la urma il acoperira.
Copacii isi lepadasera frunzele,iar aerul mirosea a zapada.Era o priveliste inspaimantatoare.Vremea anunta venirea iernii,iar toamna ramasese undeva departe.

6 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

ce super...noi publicam creatii total diferite dar cu aceeasi tema:D....

live~your~life spunea...

mda...2 suflete de aceeasi varsta colege si prietene d knd se stiu(ink d l gradi)...dar q o gandire si o viziune asupra vietii total dife...poop

Floryn spunea...

ce compunere frumoasa :D acum ma gandesc k dak as fi putea intra si eu in mintea ta as fi putut sa fac o compunere klumea la teza.

live~your~life spunea...

mda...dar ati avut l teza despre toamna?dc n.ai incerkt s intri?eu stiu...poate reuseai...:D:P

Anonim spunea...

cam tarziu iti las mesajul srry dar nu aveai activata optiunea aia.sper c toamana sa nu fie si in inima ta si soarele sa domneasca in sufletul tau mai presios"ca sarea-n bucate".Stiu ca fiecare e unic in felul sau dar tu esti unica prin optimismul de care ai dat dovada zilele acestea.imi pare rau ca nu o sa ne mai vedem des dupa ce term. clasa a 8-a dar nu o sa uit niciodata de tn

live~your~life spunea...

si mie o sa.mi para rau...dar asta este..timpul trece lasand in urma sa atat momente frumoase ,kt si urate ,atat prieteni kt si dusmani,dar cred eu atat momentele frumoase kt si prietenii adevarati nu se uita...deci nu cont k nu ne mai vedem pt k ne vom mai vedea..:);)..km neinspirat ,dar...

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates