Nu te Opri
"Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul incarunteste, iar zilele se aduna in ani... Dar ce e mai important se conserva. Forta si determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen.
Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reusita e o alta incercare. Cat timp traiesti, simte-
te viu.
Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou.
Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp... Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti.Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine. Fa astfel ca in loc de mila, sa impui respect. Cand numai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul. Insa nu te
opri niciodata ."-Madre Teresa de Calcuta

Don't Stop Believing

Asculta mai multe audio Muzica »

3 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Un ghid excelent pentru toata viata, atunci cand esti fericit, cand viata este monotona, cand iubesti, cand dai viata, cand suferi, cand dai semenilor tai tot ceea ce este mai bun in tine.Paste fericit!

raza de soare spunea...

superbe aceste cuvinte a Maicii Tereza de Callcuta...nu ma voi opri niciodata...sper la anul sa fac ceva mai bn la olimpiada...cn stie...Doamne-ajuta!...speranta mea nu a murita asa- cum spunea cineva- cand faptul s-a consumat...la mine a renascut mai tare...dar pana la anu Paste fericit! si Hristos a inviat!

live~your~life spunea...

Paste fericit si voua si adevarat a inviat!

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates