PARABOLA CREIONULUI

La inceput fabricantul de creioane, spuse creionului: ,,Sunt cinci lucruri pe care vreau sa le stii inainte de a te trimite in lume. Aminteste-ti de ele si vei fi creionul cel mai bun."
Primul: Vei fi capabil sa faci lucruri mari, insa doar daca vei fi in mainile cuiva.

Al doilea: Din cand in cand , cu durere, va trebui sa fii ascutit, dar acest lucru va face sa fii un creion mai bunAl treilea: Vei fi capabil sa corectezi greselile pe care le vei comite.Al patrulea: Intotdeauna, partea cea mai buna din tine e cea care se afla in interiorul tau.

Al cincilea: In orice situatie te vei afla,va trebui sa continui sa scrii.Si va trebui sa lasi intotdeauna so cu orice pret o urma pe drumul tau, care sa fie un semn clar si inteligibil pentru toti.Creionul intelese ceea ce i se spusese si se aseza cuminte in penar, pregatit sa intre in lume si stiind care este scopul existentei sale.
Tu esti asemenea creionului: daca iti vei aminti mereu de aceste cinci lucruri, vei deveni cu fiecare zi ce trece o persoana din ce in ce mai buna.
Primul: Vei fi capabil sa faci lucruri mari, insa doar daca te vei pune in mainile lui Dumnezeu pentru a fi un dar pentru ceilalti.
Al doilea: Din cand in cand, cu durere, va trebui sa fii ,,ascutit", prin intermediul dificultatilor ce le vei intalni pe drum, dar acest lucru va face din tine o persoana mai puternica.
Al treilea: Vei fi capabil sa corectezi propriile greseli si, datorita lor, sa cresti.
Al patrulea: Partea cea mai importanta din tine va fi ceea ce porti in interiorul tau.
Al cincilea: Pe orice drum vei merge, va trebui sa lasi un semn. Si indifererent de imprejurari, slujeste-l pe Dumnezeu in orice lucru.
Fiecare este asemenea unui creion.
Fiecare a fost creat cu un scop special.
Intelegand si amintindu-ne aceasta, sa ne continuam drumul pe acest pamant construind o relatie zilnica cu Dumnezeu.AI FOST CREAT PENTRU A FACE LUCRURI MARI!

4 comentarii:

raza de soare spunea...

extraordinar punct de vedere...asemenea unui creion frumoasa comparatie...oare o putem folosi la vreo comp...mult succes maine:P...stii tu pt ce...si super postare...tine minte orice vei face maine...partea cea mai buna din tine e cea care se afla in int tau:*

live~your~life spunea...

ms:* mult succes si tie...

nikol spunea...

frumos!!!

live~your~life spunea...

ms!ma bucur k.ti place:)

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates