...


Vitamin C - Graduation (Friends Forever)
Asculta mai multe audio Diverse
Cu paşi greoi am ajuns la sfârşit. Nici acum nu realizez că s-a terminat. Ochii-mi rătăciţi caută în juru-mi urmele unui trecut grozav , iar cu mâinile crispate incerc parcă, să chem amintiri nemaipomenite.
Mergeam, gândurile îmi erau amestecate. Un bătrân cu capul albit de vreme m-a oprit.
-Ştii, îmi spuse el, pe măsura ce înaintăm, trecutul se şterge în măsura indepărtării, ca un peisaj prin care trecem. Peste ani, vei înţelege că timpul este crud, nimeni şi nimic nu îi poate sta in cale, el îşi urmează cursul indiferent de ceea ce se întâmplă. Uite, iarnă e aici (şi îmi arătă părul) şi niciodată primăvara nu va mai sosi. În viaţă este necesar să priveşti înainte. Menţineţi optimismul şi vei reuşi, însă păstrează-ţi amintirile vii în suflet, deoarece ele îţi vor hrăni sufletul atunci când vei simţi că nu vei mai avea putere. Şi a disparut.
Intr-adevăr, amintirile îmi vor hrani întotdeauna sufletul. Nu cred că va uita nimeni toate peripeţiile prin care am trecut împreună şi cum am reuşit sa o scoatem la capăt de fiecare dată. Să nu uitaţi: I will miss you all!

6 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

stiam mel asta;)) e faina de tot...si mie o sa-mi fie dor de toti:(( abia astept sa vii acasa k mi-e dor de tn:):D:* nuj cat o sa rezist fara voi...tre sa-mi umplu viata cu amintiri placute:D

Ana Gabriela spunea...

sa nu ma uiti!!!

Anonim spunea...

Doua fete in rosu minunate, care se completeaza una pe alta, asta vad si-mi place mult ce vad.
Dragelor, sa ramaneti asa cum sunteti indiferent unde veti fi si ce va ofera viata !Nimic si nimeni nu poate inlocui prietenia adevarata care va leaga, sa nu uitati asta niciodata!
Sa pasiti cu dreptul in noua etapa a vietii,va imbratisez cu tot dragul!

live~your~life spunea...

Anonim:Mulţumesc mult pentru sfaturi. Cuvintele tale/d-voastra m.au facut să zâmbesc!Mă bucr că se observa toate aceste lucruri încă din poze.
O seara plăcuta!

Ana Gabriela spunea...

hehe...nu ma satur de privit pozele...pur si simplu nu pot...da' ce scumpe suntem:))...

live~your~life spunea...

@Raza de soare:
Şi eu mă uit mereu la ele.Îmi place mai ales prima poza pentru că atunci coafurile noastre erau încă intacte, apoi dupa dans...:))

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates