TEST DE OBOSEALA

Nu stiu sigur cum lucreaza, dar e de o acuratete rara. Citeste toata descrierea inainte de a te uita la imagine.

Imaginea de mai jos are doi delfini identici in ea. A fost folosita in spitale pentru a masura nivelul de oboseala al pacientilor.

Priveste la cei doi delfini cum sar din apa. Delfinii sunt identici. Un studiu stiintific apropiat ne-a dezvaluit ca: in ciuda faptului ca delfinii sunt identici o persoana supusa starii de oboseala va descoperi totusi diferente intre ei. Cu cat pacientul descopera mai multe diferente (intre cei doi delfini), cu atat el este mai obosit.

Priveste la fotografia de mai jos si daca gasesti mai mult decat una sau doua diferente inseamna ca trebuie sa-ti mai iei o vacanta.


6 comentarii:

IC Popescu spunea...

buna asta este super ok pentru sefi!! bafta!!

Ana Gabriela spunea...

fain...in primul rand in sfarsit am mai intrat si eu dupa un car de ani...in al doilea rand imi place slide-ul...in al treilea rand ma intreb cum se pune muzica la slide:D...in al patrulea rand imi place poza, nu se putea fara fluturas:D...in al cincilea rand place postarea...in al saptelea rand nu exista nicio diferenta intre delfini( asta semnifica cat de obosita sunt:)):))...nici makr una....da... sigur...in al optulea rand as mai continua da' nuj ce sa-ti mai zic...in al noulea rand....al noualea rand nu mai exista:))

singamaraja spunea...

Singamaraja reading your blog

live~your~life spunea...

@freddy: ms
@raza de soare:1)bn ca ai mai intrat(desi n.au fost chiar un car de ani:D);2)ma bucur ca iti place; 3)nu stiu cum se pune; 4)si mie imi place ca de aia am pus.o si chiar ca fara fluturas parca nu avea sens; 5)ma bucur ca.ti place postarea, de aia am si pus.o sa se bucure ceilalti de ea; 7)pai e total invers...ca daca exista dif esti obosita:)...si eu as mai continua dar nuj la ce sa.ti mai raspund:d
@singamaraja: thank you for reanding my blog:);)

Bogdan Toth spunea...

super tare blogul tau... superbi delfini.....

live~your~life spunea...

ms:)

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates