Eu cu mine-autocaracterizare
Cineva m.a intrebat:Cine esti tu?Credeam k stiu,ce mare lucru sa spun cn sunt,totusi n.am putut da un raspuns.Intotdeauna am stiut cine sunt altii,cum sunt ei,ce pot ei sa faca si ce vor ei sa faca...dar am uitat de mine ,de puterile si de visele mele.
Cine sunt eu?Cineva care rade,viseaza,traieste,o persoana care are prieteni.
Bine...dar asta se vede din exterior,ce vad altii,dar eu...eu cum sunt,de fapt,vazuta din interior?Intotdeauna mi.a fost greu sa ma descriu.poate nu consider ca ma cunosc atat de bine ,incat sa pot face o autodescriere cu o oarecare precizie.
Cand eram mica,obisnuiam sa desenez pe asfalt chipuri de oameni,insa oare s.a chinuit cineva vreodata sau m.am chinuit cumva,vreodata sa desenez un suflet?e mic,e mare,are culoare,stie sa vorbeasca?
Odata,mi.am luat inima in dinti,intr.o seara si l.am invitat la o discutie pt k mi se parea putin ciudat sa port ceva in mine si sa nu il cunosc indeajuns.La inceput mi.a fost putin teama,puteam sa gesesc ceva care sa ma infricoseze sau puteam sa nu gasesc nimic.Am realizat ca lumea mea interioara nu putea sa se supuna unui test exterior;stia tot ce trebuie sa stie pt a.i fi bine si se obisnuise sa invete din propriile greseli,pe care se pare ca le facea intentionat tocmai pt a.si da in permanenta lectii de viata.
Ni ciodata nu am stiut cu adevarat ce port in mine,pt ca de multe ori mintea mea refuza sa.mi vorbeasca,se organizeaza singurica acolo,eu primind doar raspunsurile si punandu.le in practica.

7 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

o caracterizare care te evidentiaza...macar de ne-ar da-o la teza cu subiect unic...sigur ai lua 10...in fine oricum vei lua 10...a ta colega "raza de soare":D

live~your~life spunea...

ms...sper s iau 10,de fapt s luam 10...:*:*

Floryn spunea...

Acum avem toti 3 Glob ;)

live~your~life spunea...

:))=))se putea altfel....;)

Elenita spunea...

This is my little sys.......love you!! :*

Anonim spunea...

sal!!:*lume.lume!!!!!!v-ati intrebat vreodata cn e prietenamea cea mai buna,mai deosebita,mai draga??bineinteles caa nu dar va marturisec ca e live~your~life :P:P

live~your~life spunea...

da...eu stiam:d

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates